dimecres, 21 de maig del 2014

FESTA D'AGRUPAMENT!!!

Hola de nou bonics i boniques!!! Com tots sabeu (o hauríeu) aquest cap de setmana del 24 i 25 de maig celebrem la festa del nostre agrupament, VISCAAA!!!! Per a aquells que no en teniu massa idea, nomes dir-vos que és un cap de setmana genial amb activitats super guais que compartireu amb la resta d'unitats i la vostra família (el diumenge).

Dissabte us volem a tots i a totes a les 10:00 del matí a Plaça Espanya (just al costat de l'estació de Les Franqueses – Granollers Nord). És MOLT IMPORTANT que ens aviseu si no podeu venir, i que sobretot sigueu puntuals!!! Caminarem una miqueta, per tant heu d'anar ben calçats i amb la motxilla el màxim de lleugera possible. Els àpats necessaris són:

DISSABTE: esmorzar (break de la caminada), dinar, berenar, i sopar
DIUMENGE: tant sols l'esmorzar perquè el dinar és compartit i el porten les famílies :)

De cara a diumenge, està previst que els pares i mares arribin a les 11:00, i es començara a dinar cap allà la 13:00. Gaudirem del matí-tarda i les seves activitats fins les 16:00 que tocara recollir i marxar. Si ho fem entre tots serà més ràpid i ho deixarem tot ben net i enllestit abans del que ens pensem!! També recordar que els caps no tenim transport per tornar, esperem que els pares i mares tinguin algun lloc lliure.

I finalment dues cosetes més i ja acabem! La primera és........................... UN CONCURS DE TAPES (activitat de pares i mares voluntària)!!!!! És mític, però el cert és que cada any ens sorpreneu i és una manera fàcil de passar-ho bé cuinant i sent originals. Us deixem un "copia enganxa" dels punts a tenir en compte que ens han passat els caps d'Agrupament:

-Per al concurs de tapes no disposarem de fogons ni res, per tant s'ha de portar tot preparat, és a dir: si decideixen portar algú amb ou, per ex. truita, l'han de portar feta de casa!
-Allà només donarem el temps de muntatge! jeje
-Hi hauran dos categories "El més bo" i " El més original", amb tres premis cada un.
-També es valorarà la participació de tota la família.
De la llista de 9 ingredients que donem n'han de posar 3, per exemple: carn, ceba i formatge i després poden afegir els que ells vulguin.
   -Ou
   -Carn
   -Pa
   -Tonyina
   -Enciam
   -Tomàquet
   -Embotits
   -Formatge
   -Ceba

I després de la gran parrafada, esperem que les sigeu capaços d'assimilar i centrar tota la vostra atenció en l'últim punt ja que és molt important. Us preguntareu com arribar al camp no pares i mares?? Doncs el cert és que ni a nosaltres ens ha quedat massa clar. Nomes us podem oferir un mapa i algunes indicacions de la web "campaments i més". Teniu en compte que el punt de sortida és l'estació de cardedeu!!


Cotxe particular:  Des del punt d’origen prenem l'autopista AP-7 hi arribem fins a Cardedeu, a la sortida sortida 12. Allí prenem la pista forestal cap a Sant Hilari. Passada l’ermita seguim les indicacions de l’esquema que trobareu al final de la fitxa.



Com sempre, us hi esperem!!! Sempre a punt i amb el foulard al coll!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada