dijous, 8 de maig del 2014

Bon dia bonics i boniques!!! Ja cal que llegiu amb atenció aquesta actualització perquè tenim moltes cosetes interessants a explicar! Primer de tot recordar-vos que aquest cap de setmana hi ha CAU. Si voleu anar ben equipats us convé vestir-vos amb roba que es pugui embrutar i dur paper de diari. Un altre requisit indispensable és llevar-se més creatius que mai i amb ganes d'utilitzar la vena artística que tots i totes portem dins.

El segon punt és super important perquè es tracta d'un canvi en el calendari. Aviseu als pares i mares per tal de que es puguin organitzar!
La modificació és la següent: l'última sortida passa a ser el cap de setmana del 21 i 22 de juny. Per tant, el cau que hi havia previst es farà el cap de setmana del 28-29 del mateix més. És a dir:

ABANS

21-22 Juny (CAU)
28-29 Juny (SORTIDA)

ARA

21-22 Juny (SORTIDA)
28-29 Juny (CAU)

Per últim, informar-vos de que cada estiu s'organitza un casal escolta del “Mestres montaña” des de l'ajuntament, els monitors del qual, son caps de l'agrupament. Si algú de vosaltres hi està interessat, ens podeu consultar qualsevol dubte sobre preus, dates, edats, etc, etc.

I això és tot de moment! Ens veiem dissabte llops cotorra!!!!!!
Sempre a punt i amb el foulard al coll!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada