dijous, 14 de novembre del 2013

SORTIDA

Estimats Pares i Mares, tenim diverses cosetes importants a dir-vos!!

Els dies 23 – 24 de Novembre hi ha prevista una sortida. Els caps hem decidit innovar i fer una sortida d'un sol dia, en aquest cas seria el dissabte. El plan és sortir de Granollers ben d'hora i arribar el mateix dia per la tarda-vespre. La novetat màxima és que els pares i mares (s'accepten germans) hi esteu convocats!!! La idea és fer un cim tots plegats com a bons escoltes, i crear cohesió. El lloc escollit és el Matagalls (ja que el Taga queda massa lluny), i sortirem des de Coll Formic. Contem que el transport serà en cotxes individuals, per tant ens cal la vostra ajuda i molta organització! Necessitem saber qui assistira i si pot aportar cotxe per a que ningú es quedi penjat. Si un nen ha d'assistir sense pares no hi ha cap problema, hi serem els caps, però dins de les possibilitats seria genial que almenys anessin acompanyats d'una persona adulta.
Caldrà dur un segon esmorzar, el dinar, i si el voleu un berenar opcional. Quedarem davant de les pistes d'atletisme (davant del Tub) a les 8:30 i cap allà les 9:00 ens posarem en marxa!!

Hem pensat que aquest dissabte en el moment en que vingueu a buscar els nens és perfecte per parlar-ho tots junts, per tant, fem una petita variació i quedem a les 18:20 a la Roca Umbert. D'aquesta manera qui tingui més d'un nen als escoltes, el podrà anar a recollir sense problemes al Lledoner.

No patiu que aquest no és l'últim missatge referent a la sortida, simplement us volem posar una mica al dia per a que ens puguem organitzar amb antelació. Així doncs, quedem que ens confirmeu el dissabte, o en cas de no assistir, via mail.


Gràciesss per la vostra col·laboració!!!

P.D. Per a més informació consulta el link:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada