dimecres, 6 de novembre del 2013

Bon dia Llops i Daines Cotorra!

Després d'una setmana de descans tornem a tenir cau! Ens trobem on sempre i a la mateixa hora, vestits amb roba per embrutar i carregats de paper de diari. Us informem de que al final del cau els Pioners hauran preparat un deliciós berenar que els ajudara a subvencionar el seu projecte d'estiu, si algú hi està interessat ja ho sap!

Aquest cau és especial perquè no tant sols convoquem als Llops i Daines, també demanem l'assistència dels seus pares! Tots aquells que us hagueu apuntat a Copaima quedeu convocats durant el cau per parlar de la comissió Matança del Porc (no us espanteu, serveix per aconseguir un cau propi). Si algun pare/mare veu que no pot o no vol aportar res és lliure de no assistir, simplement cal que es quedin aquells que s'hi vulguin implicar ja que entenem que Copaima i Matança del Porc no van vinculats. Per descomptat qualsevol altre pare o mare interessat pot assistir sense cap mena de problema, de fet quants més siguem millor!!!

I això és tot de moment! Us adjunto una llista amb els pares que us veu apuntar a Copaima perquè volem posar el grup en funcionament pròximament i necessitarem comunicar-nos amb vosaltres. També està bé que sapigueu qui hi participa:

Susi Martín – Mare de Ferran Alvarrez
Alfons Martinez – Pare de Jaume Martinez
Núria Moreno – Mare Ada Blasco
Mònica Renau Saura – Mare Jana i Carla Brun Renau
Xavi – Pare Roc
Yanina – Mare Alexander

Per últim una petita pregunta: Com us veu imaginar la porta on encaixava la clau? Penseu-hi...



Sempre a punt i amb el foulard al coll!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada