dimecres, 18 de desembre del 2013

Sortida 21-22 de desembre

Hola a tots i totes!

Desprès d'haver recaptat ni més ni menys que 750 euros el diumenge passat, tornem amb les piles carregades i una sortida per endavant! Aquest dissabte quedem a les 15:00 a l'estació de Canovelles. Heu de ser SUPER puntuals perquè el tren passa a les 15:20 i no espera. Diumenge quedem a la mateixa estació però una horeta més tard, a les 16:00h. Els àpats són: berenar, sopar compartit (PIZZA!!!), esmorzar, i dinar. Us avancem que tot i que no anem a la neu, farà molt de fred, així doncs abrigueu-vos bé perquè estarem força estona a l'aire lliure. Per últim cal dur un objecte allargat i resistent que pugeu encabir a la motxilla i no pesi gaire; un pal o una escumadora serveixen, feu servir la imaginació! Ens veiem dissabte Llops i Dainess!

Sempre a punt i amb el foulard al coll!

P.D. A partir d'ara canviarem la tipografia, perquè l'antiga era realment difícil de llegir.

dimecres, 11 de desembre del 2013

Marató de TV3

Bon diaa a tothom! La Marató de TV3 ja s'acosta, i aquest any la cosa va de malalties neurodegeneratives. I us preguntareu: queeeeè? Doncs per aquells que no ho sapigueu, aquí teniu una petita explicació:

Tots i totes naixem amb unes 100.000 neurones aproximadament. Us semblarà que en són moltes però el cas és que amb el pas del temps algunes van morint. Per sort, la mare naturalesa en la seva immensa saviesa, ha preparat el nostre cos per ser capaç de crear-ne de noves per reemplaçar les perdudes. Tot i així les neurones que generem són poquetes comparat amb les que perdem. Però no us preocupeu, això ens passa a tots a mesura que ens fem grans, és ben natural.
De vegades però, les neurones emmalalteixen o moren més ràpidament del que és normal. És llavors quan apareixen les malalties neurodegeneratives.

Alguns pensareu que això nomes afecta a la gent gran, però no! Aquestes malalties poden aparèixer durant la infància, és a dir, ens poden afectar a TOTS! Es per això que aquest diumenge amb la vostra ajuda i la de tot l'Agrupament, els escoltes recollirem diners que s'invertiran en la investigació d'aquestes malalties.

Us convoquem a tots i totes el diumenge de 16:00 a 18:00h a la Plaça de l'Església. Heu d'anar amb les piles ben carregades perquè aquest any hi hauran un munt d'activitats noves, i després xocolatada per posar-nos les botes!!!

Recordeu que rikkis organitzaran una super botiga solidaria!! Si voleu posar-hi el vostre granet de sorra, porteu llibres o joguines que ja no utilitzeu però que estiguin en bon estat.

Doncs això és tot! Aquí teniu el link de la Marató per a les ments més inquietes: 


Sempre a punt i amb el foulard al coll! Recordeu que la solidaritat no degenera, fins diumenge!!!

dijous, 28 de novembre del 2013

EL 13 HI HA CAU

Hola a tots llops i daines!

Aquest cap de setmana hi ha cau on sempre i a l'hora de sempre, prepareu-vos per treballar en equip! A la sortida hi ha la opció de berenar amb els menairons, que estan fent extrajobs.

Recordeu que la setmana vinent és lliure, i que el següent, el diumenge 15, hi ha la Marató de TV3. Ja us farem saber els horaris i tota la pesca.

Una super abraçada a tots, sobretot als nostres lesionats!!!

Sempre a punt


dijous, 21 de novembre del 2013

SORTIDA CAMINAR

Bon dia Cotorra!!

Aquest cap de setmana serà molt especial! Ens llevarem ben d'hora ben d'hora per fer una excursió a la muntanya!! Quedem el dissabte a les 8:50 del matí a l'estació de Granollers Canovelles!
ATENTS!! És molt important portar a la motxilla:
  • Roba d'abric (importantíssim)
  • Segon esmorzar
  • Fruits Secs i coses per picar i agafar energia!
  • DINAR potent
  • CANTIMPLORA PLENA D'AIGUA
  • Capelina
  • I... la més important: BOTES DE MUNTANYA o calçat adequat per caminar.

Els pares i mares us recolliran el mateix dia a les 18:45h a la mateixa estació.

No us oblideu del FOULARD al coll!


dijous, 14 de novembre del 2013

SORTIDA

Estimats Pares i Mares, tenim diverses cosetes importants a dir-vos!!

Els dies 23 – 24 de Novembre hi ha prevista una sortida. Els caps hem decidit innovar i fer una sortida d'un sol dia, en aquest cas seria el dissabte. El plan és sortir de Granollers ben d'hora i arribar el mateix dia per la tarda-vespre. La novetat màxima és que els pares i mares (s'accepten germans) hi esteu convocats!!! La idea és fer un cim tots plegats com a bons escoltes, i crear cohesió. El lloc escollit és el Matagalls (ja que el Taga queda massa lluny), i sortirem des de Coll Formic. Contem que el transport serà en cotxes individuals, per tant ens cal la vostra ajuda i molta organització! Necessitem saber qui assistira i si pot aportar cotxe per a que ningú es quedi penjat. Si un nen ha d'assistir sense pares no hi ha cap problema, hi serem els caps, però dins de les possibilitats seria genial que almenys anessin acompanyats d'una persona adulta.
Caldrà dur un segon esmorzar, el dinar, i si el voleu un berenar opcional. Quedarem davant de les pistes d'atletisme (davant del Tub) a les 8:30 i cap allà les 9:00 ens posarem en marxa!!

Hem pensat que aquest dissabte en el moment en que vingueu a buscar els nens és perfecte per parlar-ho tots junts, per tant, fem una petita variació i quedem a les 18:20 a la Roca Umbert. D'aquesta manera qui tingui més d'un nen als escoltes, el podrà anar a recollir sense problemes al Lledoner.

No patiu que aquest no és l'últim missatge referent a la sortida, simplement us volem posar una mica al dia per a que ens puguem organitzar amb antelació. Així doncs, quedem que ens confirmeu el dissabte, o en cas de no assistir, via mail.


Gràciesss per la vostra col·laboració!!!

P.D. Per a més informació consulta el link:

dilluns, 11 de novembre del 2013

Explorant la ciutat!

Benvolguts Llops i Daines, aquest cap de setmana ens tornem a veure. Hem quedat a les 16:00h a l'entrada principal de la Troca, just al costat de la biblioteca. Els pares us han de venir a buscar al mateix lloc a les 18:00h. És molt important que porteu el foulard i que intenteu respondre a la següent pregunta:

Quin és el colmo de Batman?

Esperem que aquest cop funcioni, i que tots i totes llegiu el blog!!

Una abraçada ben forta dels vostres Caps i Quel·les,


Sempre a punt!!!

dimecres, 6 de novembre del 2013

Bon dia Llops i Daines Cotorra!

Després d'una setmana de descans tornem a tenir cau! Ens trobem on sempre i a la mateixa hora, vestits amb roba per embrutar i carregats de paper de diari. Us informem de que al final del cau els Pioners hauran preparat un deliciós berenar que els ajudara a subvencionar el seu projecte d'estiu, si algú hi està interessat ja ho sap!

Aquest cau és especial perquè no tant sols convoquem als Llops i Daines, també demanem l'assistència dels seus pares! Tots aquells que us hagueu apuntat a Copaima quedeu convocats durant el cau per parlar de la comissió Matança del Porc (no us espanteu, serveix per aconseguir un cau propi). Si algun pare/mare veu que no pot o no vol aportar res és lliure de no assistir, simplement cal que es quedin aquells que s'hi vulguin implicar ja que entenem que Copaima i Matança del Porc no van vinculats. Per descomptat qualsevol altre pare o mare interessat pot assistir sense cap mena de problema, de fet quants més siguem millor!!!

I això és tot de moment! Us adjunto una llista amb els pares que us veu apuntar a Copaima perquè volem posar el grup en funcionament pròximament i necessitarem comunicar-nos amb vosaltres. També està bé que sapigueu qui hi participa:

Susi Martín – Mare de Ferran Alvarrez
Alfons Martinez – Pare de Jaume Martinez
Núria Moreno – Mare Ada Blasco
Mònica Renau Saura – Mare Jana i Carla Brun Renau
Xavi – Pare Roc
Yanina – Mare Alexander

Per últim una petita pregunta: Com us veu imaginar la porta on encaixava la clau? Penseu-hi...



Sempre a punt i amb el foulard al coll!

dimarts, 22 d’octubre del 2013

Sortida a la vista!!

Bonics i boniques, aquest cap de setmana tenim la primera sortida! Quedem el dissabte 26 a l'estació de tren de Canovelles a les 11:30. Recordeu de dur el foulard, el lot, el dinar, el berenar, el sopar per compartir i l'esmorzar. Per a organitzar el sopar hem decidit que els nens de primer any porten amanida de pasta i els de segon i tercer croquetes. Els caps com sempre portarem el postre.
Recordeu que encara us cal un tros de clau per a obrir el veritable cofre??? Aquesta sortida potser es rebel·lara més d'un misteri, estigueu ben atents!
El diumenge tornarem aviat. Els pares us han de venir a buscar a la mateixa estació a la 1:26. Així doncs quedem entesos, fins ben aviat!!


Sempre a punt!!!!!!

dijous, 17 d’octubre del 2013

CAU 19 d'cotubre!

Bon dia a tothom!

Aquest cap de setmana tenim un cau molt especial. En comptes de fer-lo de 16:00 a 18:00 com sempre, el farem de 15:30 a 17:30. També cal recordar que no tothom ens ha entregat les autoritzacions, i que si aquest cau no la tenim, el nen/a en qüestió no podrà anar de sortida perquè no estarà afiliat a temps.

Tema camises!! L'últim cau us vam demanar que confirméssiu si volíeu la camisa o no. Al veure que som quatre gats i no hi ha hagut gaire èxit, els caps ens hem plantejat de fer-la més econòmica i tenyir-la nosaltres mateixos. Els emblemes si que s'haurien de pagar a part, i costen uns 6-7€ aprox. Us demanaríem que anéssiu portant les camises (blanques) marcades amb el nom tant aviat com les tingueu. Ja sabem que la camisa original és molt molona, però si la tenyim és més personalitzada i podrem anar tots iguals.

I això és tot, ens veiem dissabte!


Sempre a punt i amb el foulard al coll!!!

dijous, 10 d’octubre del 2013

CAU 12 D'OCTUBRE I INFORMACIÓ GENERAL

HOLA BONICS I BONIQUES!!!

EL SEGON CAU S'ACOSTA, RECORDEU QUE HEU DE SER TOTES I TOTS A LES 16H AL LLEDONER. TOTS HEU DE PORTAR LES AUTORITZACIONS, ÉS IMPORTANTÍSSIM PERQUÈ ÉS L'ÚLTIM DIA PER ENTREGAR-LES!!!

TAMBÉ ESTEM FENT LA LLISTA PER A LA COMANDA DE CAMISES. EL PREU OSCIL·LA ENTRE ELS 25-27 EUROS. ÉS CARA, PERÒ CREIEM QUE VAL LA PENA I HEM INTENTAT MINIMITZAR GASTOS. IGUALMENT, EL PREU SEGUR QUE ÉS MENOR JA QUE HI HA DESCOMPTES PER A GRANS COMANDES, AIXÍ DONCS NO SABREM EL PREU FINAL FINS QUE NO SAPIGUEM QUANTS SOM. AQUEST CAU O SINO VIA MAIL AMB DISSABTE COM A DATA LÍMIT, S'HA DE CONFIRMAR QUANTS DE VOSALTRES VOLEU LA CAMISA PER A TENIR-LA LA PROXIMA SORTIDA!
PARES I MARES, QUI DE VOSALTRES VOL PARTICIPAR A LA MATANÇA DEL PORC??
ÉS UNA COMISSIÓ CREADA PER ACONSEGUIR UN CAU, HI PARTICIPEN TANT CAPS, COM PERSONES EXTERNES A L'AGRUPAMENT QUE ENS VOLEN AJUDAR A MILLORAR LA NOSTRA CONDICIÓ. SI US HI VOLEU APUNTAR, INFORMEU-VOS-EN AQUEST CAU!!! ÉS MOLT IMPORTANT LA VOSTRA ESPLÈNDIDA COL·LABORACIÓ, US NECESSITEM!!

TAMBÉ DIR-VOS QUE EL CALENDARI ESTÀ A PUNT DE SORTIR DEL FORN, ESTIGUEU ATENTS PERQUÈ ES PENJARÀ BEN AVIAT!!!


SEMPRE A PUNT I AMB EL FOULARD AL COLL!

dijous, 3 d’octubre del 2013

PRIMER CAU!

Bon dia llops i daines!

Després del primer contacte que vam tenir diumenge a la festa de passos.... Sabeu què toca ara??? Sí, i tant, EL PRIMER CAU!

Recordeu que és aquest dissabte a les 16h al lledoner! 

Us hi esperem a tots, sempre a punt i amb el foulard al coll!

diumenge, 29 de setembre del 2013

CALENDARI

Per a aquells que no veu poder assistir a la reunió o que simplement no teniu el paper, aquí us deixem el calendari temporal (més endevant penjarem el definitiu amb tots els mesos):

Octubre:

Dia 5 - Primer Cau
Dia 12 - Cau
Dia 19 - Cau
Dies 26 i 27 - Sortida

Novembre:

Dia 2 - Lliure 
Dia 9 - Cau
Dia 16 - Cau
Dies 23 i 24 - Sortida
Dia 30 - Lliure

dijous, 26 de setembre del 2013

Informació d'última hora!

Benvolguts nominats,

Als organitzadors de la sortida de Festa de Passos ens plau comunicar-los que tal i com marca el protocol, per a la sortida necessitaran una vestimenta elegant i adequada per a l'ocasió. No cal que la duguin posada, en el seu moment ja se'ls avisarà. Fins ben aviat!

dilluns, 23 de setembre del 2013

Festa de passos!

Segur que ja us ho ensumàveu i l'heu encertat, ja és aquí la Festa de Passos! El curs arriba a la seva fi i ens hem d'acomiadar com déu mana. Els caps estem a tope i esperem que vosaltres estigueu a l'alçada. Hem quedat aquest dissabte a les 12:10h a l'estació de tren de Granollers Centre. Com ja sabeu molts de vosaltres o si més no hauríeu de saber, diumenge hem de ser a Granollers de nou per a celebrar aquesta festa amb tot l'Agrupament. Finalment, a les 16:30 els pares us vindran a buscar a la plaça Onze de Setembre (davant de l'Escola Pia).
Els àpats que cal dur són: 2 dinars, 1 berenar, 1 esmorzar, i un sopar compartit super especial. Cadascú ha de portar allò que més li agrada per menjar!!

No voldríem pas que algú de vosaltres es perdes aquesta sortida ja que hi han activitats molt guais preparades. Si més no, seria bo que dissabte vinguéssiu i si de cas que us vinguin a buscar els pares (anem a Llinars del Vallès).

FINS DISSABTE COLLA D'ESPESHIALSSS!   

divendres, 20 de setembre del 2013

Fotos i més fotos!

Com cada any estem preparant un super CD amb totes les fotos del curs. El problema és que tenim càmeres fotogràfiques ultra modernes que fan fotografies massa grans i el resultat són aproximadament uns 9 GB de fotos i vídeos. Per altra banda els CD's nomes accepten 700 MB, i per tant les fotografies que us passarem seran nomes del campament i tampoc hi seran totes. Si algun pare/mare està interessat en tenir més fotos (són totes estupendes), durant aquest cau podrà adquirir-les pel simple fet de dur un pen drive amb prou capacitat.

Igualment, el cau no serà la única oportunitat per tenir les fotos, durant la sortida de passos també ens podeu fer arribar el pen i el diumenge ja tindreu les fotos!


Fins dissabte!!!

dilluns, 16 de setembre del 2013

Canvi de plans


Per qüestions de disponibilitat de la sala la reunió de pares programada seguira sent el dia 24 però l'hora serà les 21:15. Anoteu-ho tots a les agendes perquè l'assistència és important!

Gràcies i fins aviat

dijous, 12 de setembre del 2013

Ja hi tornem a ser!


Bon dia quadrilla!

Desprès d'aquesta jornada de descans i relaxació anomenada vacances toca posar-nos en marxa! Us fem arribar notícies fresques per què aneu posant a to els calendaris. Així doncs preneu nota:

Dissabte dia 21 de Setembre – ÚLTIM CAU (quina peneta...)
Dimarts dia 24 de Setembre – Reunió de pares al Lladoner a les 21h
i finalment el cap de setmana del 28 – 29 de Setembre tenim Festa de Passos

De moment això és tot, però no us despisteu perquè pot ser que haguem de menester quelcom per l'últim cau. Molts petonets a tots bonics i boniques, ens veiem ben aviat!!!

dissabte, 29 de juny del 2013

REUNIÓ DE PARES DIA 4 DE JULIOL

HOLA COTORRA

Ho hem aconseguit ternem a tenir el Blog operatiu, sentim molt no haver estat al 100%, però queda el campament i en tenim moltes ganes!!!

La reunió informativa del campament serà el dia 4 de juliol al Lledoner a les 20h. Us esperem a tots els pares!!, repartirem les auoritzacions i llista de material!!

Fins dijous (els cotorra no cal que vinguin)

dilluns, 20 de maig del 2013

Nens i nenes, nois i noies, pares i mares!!!
Notícies fresques! La setmana que ve tenim una missió! I necessitarem l’ajuda de tots, és per això que marxarem tot l’agrupament junt de sortida amb tendes! No podeu faltar!!
És una missió secreta, i no us en podem donar gaires detalls…. però cal que vingueu amb moltes ganes de viatjar, per molts llocs i moments diferents! I descobrir noves coses!
Quedem dissabte 24 a les 11:30h del matí a l’estació de Granollers – Centre. Haurem de caminar una mica, així que us recomanem que porteu botes i una motxilla lleugera!

Pares i mares us esperem a les 11:00h del diumenge 25 al terreny d’acampada de Can Girona de Santa Maria de Martorelles. 

Per tots aquells i aquelles que sigueu nous, a la festa d'agrupament els pares i mares es porten el seu dinar i el dels seus fills (plats, coberts, beguda, menjar,....).    A més a més, si voleu podeu portar alguna taula i cadires de càmping, o manta per seure a terra, etc....

Recordeu que els caps, també tindrem gana...... i que els nostres pares no vindran..........    ;)

 Els caps i capeses us hem preparat unes activitats molt especials per vosaltres, i ens agradaria que fóssiu una mica puntuals a les 11 perquè així tota l’activitat serà més enriquidora per tots! esperem que vingueu amb moltes ganes!

Aquest any tindrem un record molt especial de la festa d’agrupament, una sorpresa que no us podeu perdre!!

Enllaç del mapa per arribar:
http://goo.gl/maps/jk831

divendres, 10 de maig del 2013

LLIURE

LLOPS I DAINES ELS CAPS US COMUNIQUEM QUE AQUEST DISSABTE ÉS LLIURE. 

A TOTS ENS CONVÉ DESCANSAR!! QUE TINGUEU UN BON CAP DE SETMANA I ENS VEIEM LA VINENT!!

dijous, 2 de maig del 2013

CAU MATINAL

LLops i Daines aquest cau serà diferent!!!!

Quedem a les 13:00 a l'estació de Granollers Centre anirem a Breda i tornarem  a les 18:30 a la mateixa estació.

Farem una descoberta a una comunitat autosuficient per a veure com treballen i entendre millor el nostre projecte. Podeu pensar preguntes a fer!!!

Cal que portem:
- dinar
- berenar
- fulard
- carnet

Fins dissabte!!!

dijous, 25 d’abril del 2013

SORTIDA A PARETS

LLOPS I DAINES!!! Aquest cap de setmana tenim sortida, ens sap greu comunicar-vos que no podrem anar amb bici, perquè hem mirat la previsió del temps i cauran pluges mil!!!

Però hem preparat activitats que de ben segur que us agraden i no us preocupeu que les bicis queden pendents!!!

Ens trobarem dissabte a les 13:25 a l'estació de Granollers - Canovelles i tornarem diumenge a les 15:55 al mateix lloc.

Cal que porteu:
- una muda de recanvi
- carnet
- fulard
- roba d'abric
- lot
- capelina o cangur
. coberts i plat

sopar compartit:
- els de 1r espaguetis a la bolognes per a dues o tres persones
- els de 2n i 3r tall arrebossat 4/5

ENS VEIEM DISSABTE LOBITOOSSS!! CONFIRMEU ASISSTÈNCIA!!


dijous, 18 d’abril del 2013

FESTA ESCOLTA

Hola Llops i Daines!!

Aquest cap de setmana hi ha la Festa Escolta, per tant ens trobem a les 16h a la plaça de l'esglèsia. És un requisit dur el foulard, el carnet no cal.

Els pares han de venir a les 18h a la plaça, però la festa no s'acaba fins les 19h, és a dir us podeu quedar amb els pares fins que s'acabi.

Nota pels pares:
La setmana que ve tenim sortida i anem a Parets amb bicicleta. Voldriem saber si hi hauria pares disposats a portar les motxilles de Granollers a Parets i l'endemà a l'inrevés!!!


divendres, 5 d’abril del 2013

CAU DIA 6

Daines i Llops després d'unes bones vacances ens retrobem aquest dissabte al cau a les 15:30.Quedem més d'hora perquè els caps us em de comunicar una cosa als pares i als LL/D.

Aquest dissabte els Pioners portaran a les sis berenar, si voleu podeu portar diners per comprar-ne. Estan fent extrajobs per el seu projecte d'aquest any.

Recordeu portar el carnet i el foulard i aneu preparant bicis per la següent sortida i si no teniu casc n'haureu d'aconseguir un!!!!!

Fins dissabte!!

dimecres, 20 de març del 2013

CAP DE SETMANA LLIURE

LLOPS I DAINES AQUEST DISSABTE ÉS LLIURE JA QUE SETMANA SANTA JA TREU EL NAS. AIXÍ QUE NO ANEU AL CAU, TROBAREU TANCAT.

PER ANIMAR-VOS US DEIXEM UNA CANÇÓ. ELS CAPS SOM ESPECIALISTES (SOBRETOT LA NÚRIA, ELLA ENS HO VA ENSENYAR)


DISFRUTEU I SEMPRE A PUNT!!!


dilluns, 11 de març del 2013

IMPORTANT

Demanem disculpes per canviar el calendari i avisar amb tant poca antelació, entenem que molts Llops i Daines no poguessin assistir a la sortida a Vic.
Es van canviar els dies, ja que la setmana que ve no era factibles fer-la, el pròxim cop ho farem amb més temps.

Avisem que el dia 16 tenim cau, actualitzarem el blog un altre cop per recordar-ho.

Als caps ens agradaria que tan per confirmar o avisar que no vindran als caus o sortides els llops i daines ho fessin via mail, deixant un comentari al blog o un sms i/o trucada al mòbil de Llops 696633256.

en el cas que no contestéssim al mòbil de Llops o volguéssiu contactar amb nosaltres per alguna qüestió o dubte truqueu als mòbils personals.

Demanem que conforme sapigueu si vindreu o no al campament d'estiu envieu un mail.

Ja que ningú ha mostrat oposició a crear el grup de xat del mòbil, el farem, però serà informatiu. No heu de confirmar assistències per aquí ja que ho han de fer els nens trucant o enviant un mail etc..

GRÀCIES

dijous, 7 de març del 2013

SORTIDA 9/10 DE MARÇ

HOLA LLOPS I DAINES AQUEST CAP DE SETMANA HI HA SORTIDA A VIC.

Ens veiem a les 13:30 a l'estació de Granollers-Canovelles i diumenge us esperem a les 14:20h.

Cal que porteu:
- dinar
- berenar
- sopar compartit (el de primer  dues llaunes tonyina i enciam tallat a troços i net, els de segon dos pots de blat de moro i els de tercer tomàquet tallat i 1 paquet de formatge ratllat)
- esmorzar


Fulard i CARNET (es responsabilitat vostre) i cançoner si en teniu, BOTES i CANGUR!!!!!!

RECORDEM QUE NO ES POT PORTAR PAPER DE PLATA I CONVINDRIA QUE NO PORTESSIU ALIMENTS DE BOLLERIA!!!!





dilluns, 25 de febrer del 2013

COTORRA ATENTS!!

LLOPS I DAINES LAMENTABLEMENT AQUEST CAP DE SETMANA ELS CAPS NO PODREM FER CAU JA QUE TOTS ESTEM DE FORMACIÓ!

FOCA I FORMIGA... ENS SAP GREU NO VEUREUS, PERÒ SABEM QUE EL QUE APRENEM DESPRÉS ÉS MOLT ÚTIL PER A TOTS.
AIXÍ QUE EL CAU D'AQUEST CAP DE SETMANA QUEDA ANUL·LAT.

UNA ABRAÇADA ENORME A TOTS!!!

ALGUNS PARES ENS HAN COMENTAT QUE SERIA MOLT SATISFACTORI CREAR UN GRUP DE WATSAP PER A TOTS, AIXÍ QUE SI NINGÚ ESTÀ EN CONTRA PROCEDIREM A FER-HO!!!


FOTO PERQUÈ NO ENS TROBEU A FALTAR



dilluns, 18 de febrer del 2013

CAMPAMENT

LLOPS I DAINES JA TENIM CAMP PER AQUEST ESTIU, CORREGEIXO SUPER CAMP!!!

Les dates del campament seràn del dia 28 de juliol al 7 d'agost i marxarem en bus i tornarem també. Abans del campament com sempre ja farem una reunió informativa.

El camp es diu EL PEU DE LA COSTA i es troba a Gòsol (Berguedà)

Si voleu tenir més informació del camp cliqueu a aquí: el peu de la costa



ESPEREM QUE US AGRADI. ELS CAPS.


 HEM OBSERVAT QUE ALGUNS CARNETS NO AGUANTEN MOLT EL PLASTIFICAT, ELS CAPS RECOMANEM QUE ELS TORNEU A PLASTIFICAR DEIXANT MARGE PELS COSTATS. JA SABEU QUE ES IMPORTANT.

ANEU PENSANT EN EL PROJECTE, RECORDEU QUE ES VOSTRE.

dijous, 14 de febrer del 2013

SORTIDA 16 I 17 DE FEBRER

Benvolguts

Llops i Daines, com ja debeu saber aquest cap de setmana tenim sortida per omplir la nostra maleta de valors. recordeu que el viatge ja ha començat, que vam passar la frontera i que això continua no ens podem aturar ja que tenim un Llarg viatge per endavant!!

Aquest cap de setmana descobrirem la ciutat comtal i quedem a l'estació de Granollers-Centre a les 13:00h, diumenge arribarem al mateix lloc a les 14:00h preguem puntualitat.

En aquest viatge que continua necessitarem menjar:

- Dinar
- Berenar
- Sopar compartir: els de primers anys espaguetis bullits sense cap tipus de salsa (blancs) per a dues o tres persones barrejats amb 4 tipus de verdures fregides: carbassó, pastanaga, ceba i albergínia. Els de segon i tercer any heu de portar pollastre a la planxa tallat a troços petits per a dues o tres persones també.
- Esmorzar

RECORDEU QUE US HO HEU DE FER VOSATRES AMB AJUDA DELS PARES

Material imprescindible:
- carnet per a viatjar
- fulard i camisa si la teniu
- un bol

ES IMPORTANT QUE PER A COL·LABORAR AMB EL MEDI AMBIENT PORTEM TUPPERS I INTENTEM NO DUR PAPER DE PLATA SINÓ FILM. RECORDEU LO DE LES MARQUES DELS MENJARS!!








divendres, 8 de febrer del 2013

CAU 9 DE FEBRER

HOLA LLOPS I DAINES COTORRA AQUEST DISSABTE TENIM CAU I US ESPEREM A LES 16H AL LLEDONER.

ES INDISPENSABLE QUE PORTEU UNA DISFRESSA CADASCÚ EN UNA BOSSA I UNA BREU HISTÒRIA DEL PERSONATGE.

PER EXEMPLE: DISFRESSA RATETA. HISTÒRIA: SÓC UNA RATETA QUE M'ENCANTA FER SURF I VAIG VENIR A BARCELONA AMB ELS MEUS RATOLINS I AQUI VAIG CONÈIXER A UN PEREZOSO AMB EL QUE VAM FER VIATGES JUNTS.........

 I MILOR HO DEIXEM AQUÍ QUE TOTHOM SAP ON ACABEN AQUESTES CONVERSES.... (4 O 5 LÍNIES)

A MÉS A MÉS US DEMANEM QUE PORTEU IDEES PEL PROJECTE DE CURS. CADASCÚ QUE EN PORTI UNA O UN PARELL QUE LES POSAREM EN COMÚ I POTSER FEM L'ELECCIÓ. PER AIXÒ ÉS IMPORTANT QUE TOTHOM VINGUI.


QUI NO PORTI CARNET NI FOULARD NO SE LI PERMETRÀ L'ENTRADA.... ELS QUE NO EN TENIU S'ESTÀN TRAMITANT.

SEMPRE A PUNT, ELS CAPS HO PETEM




dijous, 24 de gener del 2013

SORTIDA 26/27 DE GENER

COTORRA  ara si,  aquest cap de setmana tenim sortida i anem a Bigues

Ens trobarem dissabte a l'estació d'autobusos a la 13:30 (porteu dinar) i els pares en han de venir a recollir al mateix lloc a la 13:00h.

Porteu roba d'abric, calçat còmode i foulard imprescindible, també qui tingui camisa i el vostre carnet sobretot!!!

Àpats:

Dinar de dissabte
Berenar
Sopar compartit (rebreu la trucada del vostre cap de sisena i us donarà les instruccions)
Esmorzar

TRANQUILS AQUESTA SORTIDA NO CAMINAREM GAIRE US DONEM TEMPS PER RECUPERAR FPRÇES, PERÒ ENS DIVERTIREM MOLT!!

US ESPEREM A TOTS!! SEMPRE A PUNT.

dimarts, 15 de gener del 2013

NO TENIM SORTIDA

COTORRA, aquest cap de setmana recordeu que nosaltres no farem sortida ja que la Núria i la Sandra tenen formació!!!

Farem cau a les 16h al Lledoner amb els dos caps (homes). Us esperen a tots!! una abraçada. 

Busqueu idees per el projecte de curs!!

Els CAPS. 

Us trobarem molt a faltar aquest cap de setmana. Molts petons a tots i abraçades gegants. Núria i Sandra





dimecres, 9 de gener del 2013


CAU 12 DE GENER

Cotorra després de la fi del món ja es hora de baixar el turrons que sabem que us agrada el Suchard!! (menys a dues)
Aquest dissabte hi ha cau us esperem al Lledoner a les 16h. No falteu o la profecia es cumplirà....tachan tachan

Els caps us vigilem............i de ben a prop. 
Aneu pensant en projectes per aquest curs!!!