dimecres, 8 de març del 2017

Festa Escolta (11 de Març del 2017)


BON DIA LLOPS I DAINES COTORRA! 

Esperem que hageu descansat molt desprès de la gran festa que vam fer per celebrar el Carnestoltes i que us ho passéssiu super bé. 

Aquest cap de setmana, també farem una cosa una mica més especial del que estem acostumats, celebrarem la FESTA ESCOLTA i hi ha una gimcana organitzada que és genial, així que esperem que pugeu venir tots i totes. 

Quedarem dissabte 11 a les 17.00h a la Plaça de l'Església i els pares i mares us han de venir a buscar a les 19.00h, però això no serà tot... 
Les Truc estan preparant un projecte increïble per anar a realitzar aquest estiu, i per això organitzen a les 19.00h una xocolatada a la voluntat. 

PD: Aquesta Festa Escolta serà tan espectacular que hi ha un evento al Facebook fins i tot, no dubteu aquells que en tingueu en dir que assistireu i compartir-lo, aquí teniu l'enllaç; https://www.facebook.com/events/1195857963843375/ 


Ens veiem aquest cap de setmana bonics i boniques, esperem veure-us a tots i totes amb moltíssimes ganes de passar-vos-ho increïblement bé! 

Un petó molt fort dels caps. 

SEMPRE A PUNT! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada