dimarts, 26 de gener del 2016

DISSABTE 29

Hola famílies de l’Agrupament.

Malauradament ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos la pèrdua d’un amic i cap de l’agrupament, en Sergi Prat, en un accident d’escalada dilluns 25 de gener de 2016.

Demà, dimecres 27 de gener de 10:00h a 21:00h tindrà lloc la vetlla en el tanatori de Granollers, i dijous 28 a les 10:00h es farà la cerimònia de comiat en el mateix tanatori.
Els caps hi serem per acompanyar a l’Eloi i a la família i farem un petit homenatge en forma de cançó per en Sergi.

 En Sergi deia que ell sempre havia estat escolta, però que no ho havia descobert fins que va entrar al cau. Sergi, nosaltres sempre hem estat amics teus, però no ho vam descobrir fins que no et vam conèixer.

Per celebrar aquesta amistat, aquest dissabte 30 de gener no hi haurà cau, ja que farem una cerimònia de 18:00h a 19:00h. Hi esteu convidats infants, famílies i qualsevol persona que vulgui participar per poder acomiadar a en Sergi.

Llops Cotorra a diferència d’altres unitats, quedarem a les 16h al Lladoner i a les 18h ens sumarem a la cerimònia amb tot l’Agrupament. Agrairíem moltíssim l’assistència de tots els nens i nenes. No farem cau, però volem compartir una estona amb la unitat abans d'acomiadar en Sergi, ja que l'Eloi (cap actual de cotorra) és el seu germà.


Sempre a Punt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada