dilluns, 20 de gener del 2014

SORTIDA 25-26

Hola bonics i boniques!

Els caps ja n'estem farts de tants caus i festes de nadal. No en tenim ni per començar! Us trobem massa a faltar i és per això que frisàvem per anar de sortida aquesta setmana. Agafeu-vos bé perquè n'hi haurà per caure de cul!!! Us assegurem que investigareu, preguntareu, observareu, descobrireu, i eugatejareuuuueueueue com mai! Us esperem el dissabte a les 15:40 a l'estació de Canovelles. Diumenge els pares us han de recollir a la mateixa estació a les 16h.

Abrigueu-vos bé perquè últimament han baixat les temperatures i no volem haver de descongelar a ningú amb un assecador de cabells. Per altra banda, si no voleu passar gana, cal que porteu berenar, sopar compartit*, esmorzar, i dinar. Els caps us recomanem anar lleugerets d'equipatge, qui sap quanta estona haureu de dur la motxilla...

*Sopar compartit: Va de tapes!!! Volem els tastes més plaents, gustosos i deliciosos que haguem provat mai. Doneu corda a la vostra imaginació i poseu nom a la vostra creació! El límit és el cel (o el que us permetin els vostres pares). Les tastarem, analitzarem, i olorarem per poder valorar quina és la tapa més original, la més bona, i la més monstruosa. Molts ànims mini xefs!!


Sempre a punt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada