dimarts, 6 de novembre del 2012

SORTIDA COTORRA 10 I 11 DE NOVEMBRE


Hola COTORRA aquest cap de setmana ens esperen un munt d'aventures. Preparats per anar a la muntanya... si, caminarem (però no us espanteu)

Aquest cap de setmana anirem al Tagamanent!! Si no sabeu què és ja sabeu què heu de fer, i no si val preguntar als pares. Concretament al Bellit, una casa rural que està a prop del cim.

Ens trobarem dissabte a les 15:00 a l'estació de renfe GRANOLLERS-CANOVELLES. i tornem diumenge a les 16:30 a la mateixa estació.

Què cal portar?
- roba d'abric
- calçat per caminar
- foulard (imprescindible) els nous no us preocupeu
- camisa (qui la tingui)
- MOLTES GANES I ENERGIA

ÀPATS:
- Berenar de dissabte
- Sopar compartit de dissabte: els de primer de llops (4t primària) 4 o 5 croquetes, i els de segon i tercer de llops (5è i 6è de primària) amanida d'arròs per a dues o tres persones. Les postres les portem els caps.
- Esmorzar de diumenge
- Dinar de diumenge

COM JA SABEU US HEU DE FER LA MOTXILLA VOSALTRES... QUE SOM GRANDETS I DESPRÉS NO TROBEM LES COSES...

IMPORTANT: A PARTIR DE LA PRIMERA SORTIDA ELS CAPS ENS HEM PROPOSAT UNA COSA, PER TAL DE SER MÉS ECOLÒGICS I NO FER MALBÉ EL NOSTRE ENTORN NO PORTAREM AMPOLLES D'AIGUA, SINÓ CANTIMPLORES, A MÉS A MÉS INTENTEM EMBOLICAR ELS ENTREPANS AMB PAPER TRANSPARENT QUE NO CONTAMINA TANT. ELS CAPS TAMBÉ VOLEM PROPOSAR NO PORTAR PAQUETS DE GALETES O PAQUETS DE DONUTS... INTENTEM-HO PORTAR EMBOLICAT O EN UN TUPPER.

Us esperem a tots el dissabte. Recordeu que cal confirmar l'assistència deixant un comentari o enviant un mail al correu. (llopscotorra@gmail.com) Si teniu algun dubte ens podeu trucar al mòbil.

PER ELS PARES QUE NO ENS HAN DONAT LES AUTORITZACIONS, SÓN IMPRESCINDIBLES PER MARXAR DE SORTIDA. SI NO TENIU ELS PAPERS O ELS HEU PERDUT TRUQUEU-NOS I DISSABTE EN PORTAREM.

Endivinalla per a saber qui es mira el blog: 

Tinc una boca grossa 

que per jugar no em fa nosa.

Si vols guanyar 

a dins li hauràs de posar.



NO S'HA DE PORTAR NI RELLOTGE, DINERS, JOGUINES, MÒBILS,  LLAMINADURES (EXCEPCIONS)...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada