dijous, 23 d’abril del 2015

25 i 26 de abril

Bon dia Cotorra, sentim anar tant tard però havíem de tencar molts temes amb tots els altres llops.
Com ja vam dir aquesta sortida serà especial, ja que és una MEGATROBADA DE LLOPS I DAINES, de la nostra demarcació.
El lloc de la sortida serà a Sant Celoni, i la trobada comença a partir de les 10. Per tant, quedem dissabte a les 9:00 a l'estació de Granollers-Centre, el tren surt a les 9:38!!!!
Tornarem diumenge a la mateixa estació a les 17:00.
Per aquesta sortida només heu de dur esmorzar, dinar i sopar de dissabte. El berenar de dissabte, l'esmorzar i dinar de diumenge els donarem a la trobada. Heu de dur: plats, coberts i got, i recordeu portar sabates còmodes.
 
Fins dissabte,

Sempre a punt!

dijous, 16 d’abril del 2015

18 i 19 d'abril

Bon dia Llops i Daines,
Aquest cop us informem d'un parell de cosetes. Primer de tot,  us recordem que aquest cap de setmana HI HA CAAU de 16 a 18 h com sempre al Lledoner.

Per altra banda, us volem informar una mica de la setmana vinent. El 25 i 26 d'abril hi haurà sortida, aquesta és una mica especial ja que realitzarem una macrotrobada de Demarcació, on cada unitat tindrà el seu lloc propi de trobada, és a dir, tots els agrupaments de la Demarcació Vallès/Maresme es trobaran a diferents llocs del Vallès segons la unitat que siguin. Per tant, la setmana que ve tenim una super Trobada de LLops i Daines de la Demarcació!!!!!!.....

Per aquest motiu necessitem que ens confirmeu l'assistència d'aquest cau i SOBRETOT l'assistència de la sortida


Sempre a punt!!

divendres, 10 d’abril del 2015

11 i 12 de abril

Bon dia Cotorra,
Sentim anar tant tard i renovar ara. Aquest cap de setmana és Festa Escolta i us convoquem a la plaça de Maluquer i Salvador a les 16h fins les 18h, és a dir, com un cau normal, tot i així les activitats durarant fins les 20h aproximadament.
A les 18:30 hi ha previst un superberenar que els Pioners i Caravel·les organitzaran.
Les activitats son dinàmiques i gens aburrides, els nens que hi vulguin participar se'ls donarà una targeta amb totes les activitats i un cop fetes es marcaran per poder fer-les totes.

Sempre a punt!!